Den 25:e smäller det

 

En Order of Victory. Fina grejor, som ni säkert känner till. Med en sådan under huvudkudden skulle man sova gott varje natt. Faktiskt även om man hette Miodrag Belodedici, och nyss hade bommat straffspark i en VM-kvartsfinal. Var pollenallergiker, och låg skavfötters med en beväpnad Otto von Birch. Eller arbetade som Bingo-Berra, och av Loket blev beordrad att bära kostymen dygnet runt för att verkligen arbeta in karaktären.

 

 

Jävlar, vilket agnsåll. Fast så är ju också gångbart när det vankas jubileum (90 år, vem hade trott det?), och jubileum bör firas med stil. Skramlingen till de 350 Gran Canaria-resorna har gått över förväntan bra. Det enda som saknas är egentligen en mindre summa Lejon avseende själva försändelsen. Vidare så kan meddelas att den smått pinsamma dispyten om vilket typsnitt som ska användas på gratulationskortet är över. Det blir, som majoriteten önskade, en framstående konstnär från Port Coquitlam som kommer att tolka jubilarens egen handstil utifrån ett kvasipolitiskt synsätt.

 

 

Visst kan det vara bra med meningsskiljaktigheter, ibland, då det inte finns rätt eller fel. Men. Tillsammans lyfter vi berg! Som vissa scoutrörelser gillar att uttrycka det. Uffe, Kalle, James, FIFA-Bosse och inte minst Peter i Enköping. Livet är inte alltid en hiss till sjuttonde våningen.

 

 

Det är inte här dina drömmar börjar. God natt.

 


Kommentarer
Postat av: Alexander

Totalt obegripligt, och omöjligt att googla sig till konsensus. Älskar varje stavelse!

2011-10-25 @ 20:47:14
Postat av: Sofia

Väntat i år på den här dagen.

2011-11-01 @ 10:09:31
URL: http://femsinnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0